Ett snabbt "Hej"

Leia somnade rekordsnabbt idag och jag ska passa på att göra lite nyttigheter här hemma. Har slängt in en vit tvätt i maskinen och startat den, tömt den rena diskmaskinen och ska duscha och tänkt krylla håret. Hade behövt dammsuga. Sälen tar det när loppan är vaken sen så hon kan hjälpa till.

Sprang innan idag. Försöker hålla det vid liv så mycket jag kan. Att springa med vagn är sååååååå mycket jobbigare än att jogga själv. Men tänker att det är bra träning och motstånd med vagn så det kör vi på. Avslutade på Åkerbo så Leia gick leka lite. Jag skulle egentligen hämta en påse mammakläder också som jag köpt. 😊

Sprang 7.3 km med Jacqueline i tisdags kväll. Gud, va helt slut i kroppen dagen efter 😅

Den lilla lilla bulan... Är där något barn? Helt sjukt... Jag har knappt tagit åt mig denna graviditet alls hitintills. För jag känner typ inget och jag har Leia som jag tänker på hela tiden. Jag känner att jag är gravid när jag ligger på rygg eller när Leia klänger på min mage. Annars inget... Lite skrämmande. Borde det inte synas mer? 3kg har jag gått upp. Vid denna tidpunkt hade jag gått upp 6kg med Leia.

Min lilla kicka som hade hög feber måndag och lite i tisdags. Aptiten har hon också tappat. Äter inte alls som förr längre.

Nä.. Nu måste jag återgå. Sen ikväll ska jag på brölllopsmässa med Erica och hennes syster. För vet ni vad???
Erica har frågat mig om jag vill vara tärna på hennes bröllop. Och självklart svarade jag Ja ❤❤
Vilken ära och så glad jag blev att just jag blev tillfrågad!! 😍

Så vi får hoppas att fnöppis Jr kommer i tid, helst en vecka innan bf (10/3) för bröllopet är den 18/3 😄😄


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0