Känslor...

Det hänger många känslor i luften denna graviditet. Mer drömmar, mer lycko rus men även mer ledsamhet. Klickade runt på instagram igår och hamnade på en instagram som handlade om hennes lilla tvååring med cancer. "turen i oturen" så vaknade Leia strax där efter så jag fick chansen till att bara krama om henne. Fick en sån oerhörd klump i magen av tanken på Cancer. Livet är skört och oerhört orättvist. Vad skulle jag gjort utan min fina lilla flicka??

Och vad skulle jag gjort utan Alle? Började veckan med att vakna upp till en mardröm om att Alle hade dött. När jag då vaknar så har jag panik i hela kroppen. Även om jag visste att det var en dröm så va jag tvungen att ringa honom, för han va såklart på jobb, bara för att höra hans röst. 💖

Han är ju verkligen min andra halva!

Både på dagen och på kvällen kan Leia nu somna själv i sin säng utan att vi är där inne. Lägger henne med napp och snutte, tänder hennes små ljusbollar ovanför sängen, ger henne en puss och säger som gott så ses vi när du vaknar. Såklart går det i perioder. Men det köns väldigt bra! Hon är så duktig min lilla flicka.

Har lite mer än två månader kvar att gå hemma tillsammans. Tänk, sen ska hon börja förskolan. Båda hennes vänner Ronja och Henri har nu börjat. Leia kvar i Januari. Jag tror hon kommer att stormtrivas!

Tog en promenad igår när Leia sov. Äntligen känner jag mig lite mer som människa. Men det kräver att jag tar min järntablett varje dag.. Har på senaste varit så sinnessjukt trött och haft lite for huvudvärk så fort jag glömt ta tabletten. Så igår "slapp" jag att sova mitt på dagen så jag kunde gå en härlig runda. När Leia vaknade så gick vi till trollsjön och plockade kastanjer. Blev inspirerad av Matilda att ha kastanjerna som prydnad i en vas. 😊 sen hade jag tänkt gå till Åkerbo och hälsa på. Men fick ett sms om jobb, så fick lämna Leia hos mamma istället och sticka och jobba 15-20.30.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0