För min och mina barns skull..

... Och lite för din skull, du som är lite extra nyfiken på min vardag 😉

Stod igår och funderade på det här med min blogg och varför jag bloggar. Och jag blev väldigt tacksam över att jag skrivit och lagt ut härliga bilder från vår vardag. För innerligt så hoppas jag att bloggen finns kvar i 20 år så att mina barn kan gå in och läsa och jämföra livet då och nu. Se bilder och läsa om vad vi gjorde när de var små. Och det är klart upp till dem om de vill läsa eller inte. Men jag hade tyckt att det va superkul att kunna gå in och läsa och se bilder på vad mamma hittade på med mig när jag var barn.

Just nu ligger Leia och sover 😴. Vilar middag. Vi har ätit pasta med köttfärssås. Nu när hon sover har jag diskat, satt igång diskmaskinen, plockat undan i köket pch torkat golven. Såklart har jag nu bänkat mig i soffan då golven är blöta. Så passar på att blogga.

I lördags va Alle iväg pch fiskade hela dagen i Blekinge. Leia som aldrig annars sover speciellt länge på dagen, sov i 2h 40min. Sen stack vi till Kompisen Henri. Lekte, åt och badade 😍

Igår söndag stack vi till Johan, Anna och Thilde för att äta frukost tillsammans. Sen stack vi alla till Väla i Helsingborg och shoppade allt möjligt. Leia fick nya kläder från hm. 👍

Sen på kvällen bjöd vi dem på pasta med köttfärssås. Tanken va att vi skulle boka lalandia till nyår, men datorn klödda. Så ska nog boka stugor nu ikväll. :)

Veckan är full av aktiviteter..
Idag städa och träning ikväll
Tisdag ska jag jobba/gå på utbildning/mässa. På kvällen är det tjejmiddag hos Martina i deras nya hus 🏡 😍
Onsdag jobb/utbildning /mässa och nya naglar på kvällen
Torsdag, träffa Fia och Nellie ❤
Fredag, Alles syster med sambo kommer på middag. (mamma, pappa och syster kommer hem från Spanien)
Lördag, kalas för pågarna i Kävlinge.
Söndag, ta det lugnt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0