Rätt så mycket vaken.

Klockan är just nu 4.20, för att vara exakt och jag är inte bitter..... Jag och Leia ligger på soffan då hon kräktes igårkväll och kommer Alle nära spyan så klöks han själv som ett litet barn. Han han alltså inte komma nära spya för då håller han på att spy själv. Alltså, han är inte till någon större hjälp och jag vill såklart inte ha en vuxen mans spya också att torka upp. 👎 det är ju ännu äckligare.

Men i kombination med förkylning får Leia typ alltid hosta. En rethosta som heter duga. Och den håller oss vakna just nu, som så många andra nätter. Och jag är ju skiträdd att hon ska börja spy också.

Stackars tjej. Hon som igår, äntligen, lyckades sova en hel natt i sin säng igen efter typ två veckors kaos nätter.

Hon somnade knall fall med boken i nyllet 😂 😍 och sov där till 6.30.

Som Erica sa och kan instämmer till fullo, alla bra och dåliga perioder är typ lika långa. Och efter denna sjuka är det dags för ännu en utvecklingsfas enligt appen, vilket resulterar i fler dåliga nätter.
Utvevklingsfaserna brukar stämma överens..

Vecka 25 är kommen och nu vet alla att det är en lillasyster som ligger i magen. ✌ hon sparkar och rör sig fortfarande väldigt långt ner. Ibland känns det som att hon vill och ska ut.... För där nere kan hon också sparka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0