En jobbvecka är över!

Denna vecka har jag arbetat på Åkerbo. 
Min gamla arbetsplats innan jag gick på mammaledighet. Så härligt att få komma tillbaka en vecka trots att typ ingenting är sig likt. 
Många saker som ändrats, och det är ju en självklarhet. Jag menar.. Jag förväntade mig inte att allt skulle vara likadant som när jag lämnade. Men för mig är förändringar svåra att ta, tror det är så för många. 

Nu när jag jobbar så innebär det att Alle går hemma med Leia. Jag ska gå hemma sen till hösten igen och börja jobba på riktigt i Januari. 
Så Leia blir 1år och 5 månader när hon skolas in på förskola. 

Till saken jag vill kommar är att Alle är en superduktig hemma pappa. Just nu första veckan har han rensat och städat lite överallt. Skönt, Hehe.
Dock något som kan gå honom på huvudet och han kan bli lite manisk. Kliniskt rent och var sak på son plats.. 
Nu när vi skulle iväg så hade han kokat gröt till Leia som vi skulle ha med oss, packat skötväskan och lagt fram kläder.
Jag behövde inte göra något. Det va till och med han som fick väcka oss. 

Spjälsängen har vi bytat plats på till på Alles sida. Jag sover såå mycket bättre nu när jag har släppt kontrollen och han får ta henne på nätterna. Hehe.
Jag hade faktiskt kunnat ha det såhär en längre period än 7 veckor. Men för oss handlar det lite om vår ekonomi. Alle tjänar mycket bättre än mig, vilket innebär att vi förlorar mer på att han går hemma. 

Vår lillfnöppis, vi älskar henne över allt annat.
<3

Träning har det inte blivit mycket av på två veckor. Första veckan va hade Leia magsjuka och andra ståhej som man skulle dra i. Denna första jobb vecka har jag varit så sinnessjukt trött! Så det har faktiskt enbart blivit promenader promenerar varje rast! Och sen när jag kommit hem. Har inte haft ork till annat. Tänker att jag successivt tar tag i det nu denna vecka :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0