blogga, vad är det?

Just nu ligger jag i Malins gäst rum och kan inte sova av lite olika skäl. Vi åkte upp vid tio tiden för att överraska Malin med en babyshower som blev succé. Dock drog Leia på sig en maginfluensa och kräktes lite under dagen. Sen lugna det sig och vi trodde det var över. Kanske bara värmen? Hon kräktes sista gången vid 15 tiden. Drack, och fick behålla det. Sen när vi nu ikväll kom till Malin så hat hon både kräkts och bajsat löst. Inte fått behålla mycket. Så rädd att hon ska bli torr. Nu är det en timme sedan hon kräktes lite och fick i sig lite vatten. Så ligger på helspänn och önskar att allt bara är över. Att hon ska få behålla vätskan så hon inte blir torr. 

Sen är det någon, jag vet inte om det är Malin eller Jimmy som snarkar. Haha och en radio är på....  Skit störigt att höra på. Man har så olika vanor.. Vi har det helt mörkt och släckt överallt hemma hos oss. Och Alle snarkar inte. Nu pratade även Milliam i sömnen, "Malin..."

Men åter till babyshowern som blev en succé.  :) hon anade inte något .de skulle åka till hennes svärföräldrar för lite brunch. Vi hade glömt alla bilar och cyklar och skor.  Så när hon kommer in säger vi  Suprise (vet inte om det stavas så) och Malin blev helt ställd. Hon fick en black out, sa hon, och börjar sedan störtböla. Vi äter lite lunch, tacopaj, sallad, painrich, pizzabullar.  

Leker lite lekar och annat smått och gott


Äter lite tårta 


Gipsa magen 
Sen när allt var över tog jag och sprang hem till Malin. 5.16km :) 

Så en liten anledning till varför jag inte har bloggat har väl varit tidsbrist inför allt fix. Och mina tankar har ju gått till babyshowern och de hämtar jag ju inte kunnat dela med mig här. Jag vet ju vem som läser. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0