Magsjuka?

Jag ligger som på nålar i sängen.. (inte just nu, nu sitter jag i soffan kl 3.51) Allt började i onsdags kväll då jag började må illa. Jag brukar aldrig må illa! Så tänkte att det hade med glukos belastningen som jag gjort innan på morgonen plus att jag hade varit vaken sen kl 3 på morgonen.

Har även mått illa typ hela dagen idag men inte spytt eller haft diarré..

Tydligen har Alle också mått illa hela dagen idag och nu inatt vaknar jag av att han springer till toaletten vid 1 inatt. Men han spyr inte. När han somnat om och jag nästan somnar vaknar jag till av att Leia kommer in till oss. Hoppas verkligen inte att hon är smittad av vad det nu är vi har? Om vi har något? 

Så där låg jag i mitten och lyssnar på Alles munspel (snarkar) både min och Leias mage spelar orkester och hon pruttar en hel del. Nu spyr hon tänker jag hela tiden..... 

Och hungrig är jag! Så nu har jag varit uppe och ätit en chia macka med avokado och keso. Tog även Leias halva banan. 
Så nu jobbar magen för fullt.
Trött är/var jag inte heller. Så sitter i soffan med tvn på. Funderar på om jag ska lägga mig här på soffan eller gå in och trängas i sängen med Alle, Leia och Pussi. Jag tycker redan att det är lite trångt, och så väntar vi ett litet knyte till..... 

Att vara gravid en andra gång är mer påfrestande än första! Första graviditeten var som att vara mig själv. Nu är jag i vecka 29 och är mer gravid än någonsin. 😅 och jag ska börja jobba om ca två veckor. Men det ska samtidigt bli skönt. Tror att Leia kommer att stortrivas på förskolan. Min lilla energibomb tycker om att hitta på saker och leka med kompisar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0