Dåligt samvete kommer som ett brev på posten....

.... När man väl lyckas vara hård. Och tankarna om det var ett bra eller dåligt beslut jag tog kommer. Vad vann jag på att göra som jag gjorde? Hon är faktiskt liten än, är jag inte för hård?


Leia sover väldigt olika just nu och hon vill inte lägga sig om kvällarna fast att hon är trött. Ett tag sov hon jätte bra, 19 - 7 i sin egen säng, 6 av 7 nätter. Men det känns som ett minne blott. Ca tre veckor sedan hon sov en hel natt numera. Visst, har varit förkylning och hosta som stört. Och oftast lägger hon sig vid 19tiden och för tillfället vaknar hon vid halv 4 och kan inte somna om. Allt mellan 1 1/2 timme upp till 3 timmar är hon då vaken. 
Vad gör man under den tiden?? Jag vill inte vara vaken..... 😰 

Igår natt låg jag på hennes golv i en timme, tidig sen in henne till oss. Somnade efter 30min.
Sammanlagt 1 1/2 timme vaken.

Inatt tog jag över henne direkt, hon gäspar hejvilt och ligger relativt stilla men varvar med rullningar och snackar. 1 1/2 timme sen gav jag upp. Gick in och la henne i sin säng och låg på golvet ca 25min då hon slumra till men vaknar igen. Och helt ärligt så har mitt tålamod tagit slut. Så jag låter henne vara i sin säng och hon somnar lagom efter en 30min, kl 6 efter att ha gallskrikit. 

Har samtidigt Alle att tänka på, att han ska upp och jobba. Jag kan ju vila mig på eftermiddagen med Leia om det krisar, ett tag till. Min stora fasa är om det fortsätter när jag också ska jobba och Leia ska gå på förskolan. 

När hon väl somnat så får jag dåligt samvete som ett brev på posten. Var jag tvungen att göra som jag gjorde? Kunde jag gjort något annorlunda? Ska jag gå upp med henne? Då kanske det blir en ful vana att vakna vid den tiden varje natt/morgon. 
Ska jag lära henne att somna om i sin säng?

 

Det är samtidigt mycket som händer just nu. Hon utvecklas enormt mycket. Tal, händelser, förståelse.. Sista utvecklingsperioden är här också tydligen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0