Ny vecka..

Leia ligger och vilar middag just nu. Det är svårt det här med hennes sömn behov. Är det två gånger om dagen eller är det en gång om dagen hon behöver sova? Försökte lägga henne innan vid 11 då hon gned sig i ögonen och gäspade. Men hon somnade inte. Så vi gick upp och åt, duschade och tog tvätten. Nu somnade hon på fem röda. Men sen är problemet kväll.. Då brukar hon oftast vakna efter en si sådär 40min och är svår att somna om eftersom att hon är van vid att sova två gånger om dagen..
Vi får se hur vi gör framöver....

Det blir en fullspäckad vecka..
Idag när det är skitväder så passar jag på art städa! För imorgon kommer Wilton och Malin 😍😍 de stannar till på torsdag. Och då ska jag jobba kväll.
Fredag är det kulturevenemang i Eslöv
Lördag är det höst marknad i Kävlinge och på kvällen är det gris fest i området.
Söndag, lugnt? 😆


Att jobba!

Jag är fortfarande mamma ledig fram till januari. Men har börjat som timvikarie inom vård och omsorg, lss. Lättare att få lite jobb och extra pengar till att dryga ut mamma kassan.

Alltså att gå in och jobba inom vården ger mig lite mer pengar samt att jag sparar dagar. Dessutom behöver jag en liten paus hemifrån då och då.
Så egentligen tycker jag bara att det är bra att jag jobbar. Men idag är det lite speciellt. Jag jobbar natt! Alltså, 14.30 idag till 9.00 imorgon. Klart att det är sovande.... Jag ska bara kunna somna också.......

Har sådan sjuk hemlängtan just nu. Saknar min lilla skatt. Känner mig taskig som ville jobba natt. För det är också på natten som hon är lite mera mammig. Men jag vet att de har det hur bra som helst. Och jag vet att det inte är sista natten jag jobbar. 😝 jag känner mig själv. Men just nu är det blandade känslor. Det är trots allt första natten!


Tillbaka till vardagen!

Alle har börjat jobba. Dock är det bara idag också, sen är han ledig torsdag och fredag, men då jobbar jag lite 😊

Känner att jag håller på att fastna i mat träsket igen.

Vad ska man laga till lunchoch sen middag?

Vi är eb familj som äter ordentligt med mat två gånger om dagen. Gårdagens rester är inga problem med att äta, om det blir några rester över vill säga. Och så ska det passa hela det kräsna hushållet (läs Alle)
Så, tips på enkla och goda maträtter mottages gärna! 👌
Leia äter i princip allt. Igår kom hin med en fimpe som hon hittat i trädgården... 😣😵


Sammanställning: Jag lever, livet leker! ✌

Har inte haft ork till att blogga. Lusten har funnits där stundtals, men när jag väl ska trycka upp appen så känner jag verkligen inte för det.. Egentligen så känner jag inte för det nu heller så mycket. Men vill ändå visa lite vad som hänt under senaste tiden. Dock minns jag inte vad jag skrev om sist. Hehe

Camping på Gunnars ö var fantastiskt! Väldigt bra och mysig. God mat och härligt sällskap. Blir kanske ett återbesök i framtiden. 👍

Håller på att inreda lite hör hemma. Var iväg på Ikea igår och köpte en ny skänk. Äntligen! Varit trött på våra kallax hyllor nu. De fick åka in på Leias rum 😄 så den stora ek byrån åkte ut från hennes rum. Ska eventuellt säljas. Köpte även ett litet bord med två stolar till hennes rum.

Vi köpte även en cykelhjälm åt lillfnöppis. Alle tog en premiärtur med henne idag. Skräckblandad förtjusning?

Imorgon ska vi på den årliga släktträffen på Tosselilla. 😊 alltid lika trevligt!

Godnatt!