ny vecka, nya tag.

Hej hopp! 
Åter igen efter en slö helg med en sjuk lillfnöppis och en insjuknande fnöppis som idag är hemma från jobb. 
Lillfnöppis feber är borta, och nu ligger hon i min famn och vilar. Och äntligen en normal vila där hon kan andas genom näsan utan en massa snor i vägen och utan att jag måste bråka med att snorsuga henne och hålla på med nässpray. Hon blir så ledsen varje gång. :( 

Det ser ut att bli en bra träningsvecka. Vill bara att dagarna ska springa iväg så att det kan bli helg. Lite valborgsmys!!  Malin kommer ner!! :)
Och förhoppningsvis träffar vi det nya älskade lilla tillskottet Nellie. Skulle träffats i lördags,  men Leia blev sjuk. Och man vill inte utsätta små nyfödda barn för sådant. Så vi fick ställa in. Jag blev jätte ledsen.  

Jag och Alle ska även avsluta vår lilla tävling i helgen. Nu när han är sjuk så har han inte tränat och vill ha skräpmat. Så snäll som man är så fixar jag det till honom..... ;) Hoppas det gynnar resultatet på lördag. Hehe. Nu ska jag bara skärpa mig och köra på sista veckan. Sen lämnar jag vågen lite. Blir ett stressmoment.. Träna kommer jag fortsätta med som jag gör. Men inte tänka så mycket på maten som jag gjort. Utan bara leva sunt. 

Mån: slappa och ta hand om sjuklingar
Spinning och yoga
Tis: tåbelund 
Promenad och intervaller 
Ons: fransar
Promenad 
Torsdag 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0