den dagen..

Jag längtar efter..

..den dagen jag öppnar hemnet appen och The hus är där!

..Att få göra fransar igen.

.. Cider...... 

.. Tills jag gått ner 3,5kg.

.. Att vinna miljonen på bingolotto

.. Efter en hel natts sömn. Ca 22-07. 
   Första matningen är 04.30 lite kvar. HeheDecembercupen 2015

Idag gick vi upp tidigt för att köra till scandic i Lund för att titta på när Marthin tävlade i bodybuilding klassisk. (tror jag det heter, stavningen har jag ingen aning om) sen var där även en annan från gymmet som tävlade som vi tittade på. Tyvärr gick det inte bra för Marthin, men det va kul att se på! 
(Leia är i Alles knä)

Jag va först orolig för att de skulle spela hög musik. Vilket de gjorde ibland. Leia sov mestadels av tiden, så jag hade hennes snuttefilt ovanför huvudet och över örat och så höll jag för örat med. Så hon stördes inte av den höga musiken, klippningar eller skriken. 

"programledaren" va väldigt härligt bjöd mycket på sig. Samt där va en kille...... Hela han va stor!!! Men kan ju avslöja att det va inte på den solbrända kroppen vi kollade på. Vi kollade på hans röda kalsonger. Och speciellt på framdelen........ Hahahaha jävlar vilket paket!! Jag blev impad och killarna avundsjuka. Alla pratade vi rätt så mycket om honom, nu 44............ Hehehehe

Leia va jätteduktig hela tiden vi var iväg. Vi körde även till Malmö för att käka med Marthin efter. Leia blev ju helt extas och ville bara smaka.. Så hon satt och skrek, det hägsta hon kunde. Har nog aldrig hört henne skrika så högt. Hahah jag och Alle skratta åt henne. Haha

Nä.. Får väl hoppa in i duschen. Ska iväg på 50års fest.

Fredag igen

Dagarna, veckorna... Månaderna går fort! 
Och idag, ÄNTLIGEN, kom solen fram. Erica kom tidigare i vanlig ordning och vi va ute och gick i en timme. Sen lagade vi mat för att sen gå på babysim.  :) 


Nu sitter vi i bilen, i Lund. Har handlat biljetter till Marthins tävling imorgon, klassisk bodybuilding. HEJA MARTHIN.. 
Såg precis en massa rappade tjejer på parkeringen.. Oj vad jag kommer att känna mig som Jabba da Hut, Michelin gubbe... 

Nu är vi på väg till Nova, ska tjata mig till en klocka av Alle... Önska mig lycka till. Hehe

Torsdag

Idag har vikarie nere på kärråkras babycafé idag tillsammans med Henri Och Charlotte.  :) 
Tandhygienisten skulle kommit med lite information, men ingen dök upp. Synd!

Nu sover Leia sen en timme tillbaka och jag har ätit och chillar i soffan. Ska strax lyfta röven ur soffan för att sätta igång en maskin tvätt och plocka lite. Fattat inte att det blir så lätt smutsigt och rörigt här hemma.. Suck. 

Sen ska jag till tandläkaren, så Alle får snabba sig hem efter jobb. Igår jobba han över till kl 20.. Imorgon kan han nogintegå på babysim dådet har så mycket att göra på jobb. Så äntligen blir det min tur :) 

3 till 4 månader..

Tiden mellan 3 och 4 månader är magisk på något sätt. Det händer så mycket känns det som! Leia har börjat skratta :D hon vänder sig nu från rygg till mage, hon har blivit mycket bättre på att greppa tag om saker, blivit duktig på att sitta (fortfarande med stöd, men klarar av allt längre stunder själv),  hon blir lättare uttråkad och kräver mer uppmärksamhet, börjar bli lite reserverad mot okända ansikten.. 


4 månaders kontroll.

På söndag blir lillfnöppis 4 hela månader.
Herregud så fort tiden går... 


Idag va vi hos BVC för de vanliga kontrollerna samt prata lite smaksensationer. 
Leia är 64cm lång, huvudomfång 40. Hon har bara gått upp ca 200gram och väger nu 6445gram. 
Så hon följer tyvärr inte sin viktkurva..  

Vi ska på extra kontroll 1/12 och se om hon gått upp mer. Om inte så kommer hon få ett mål gröt eller ersättning om dagen hädanefter.

Och det är lite blandade känslor det här med att börja med mat. Oj så stor hon blir men ack så spännande. Och jag ser amningen som en liten förbrännings hjälp. Har 4 kilo kvar till inskrivningen och hade velat gå ner dem innan jag drar ner på amningen. Men måste man så måste man och då får jag kämpa lite hårdare. Så får se till att bli frisk nu!

Godmorgon fredag 13e!

Hur skrockiga är ni? Vem tror på tur eller otur en sådan här dag? ;)

Vecka har varit fullproppad med små aktiviteter och nöjen. Har träffay en jul del personer och fått gjort en hel del hemma. Håller för tillfället på att sortera mobilbilder som tagits med.mobilkamera..Pohh.. Ett häst jobb.

Idag är det babysim :) sen ikväll ska jag leka med Maddelompan. Imorgon ska vi hem tid Danne och Fia på middag. Malin,Jimmy och Million kommer ockaå ner :)

Var får jag allt ifrån?

Hahahahahah Hej hopp!

Trots att Leia vaknade vid sex (som hon brukar för lite mat), så kunde hon inte denna morgon somna om.. Och jag är pigg! 
En helvetes vecka med en lite förkyld Leia, krångliga och skrikiga kvällar, jag har haft huvudvärk och huvudbry inför dopet, sovit två nätter på soffan för att inte väcka Alle som ska upp och jobba. Men igår vände allt. Hon är inte snorig mera och somnade åter igen själv i spjälsängen. Något hon inte gjort sen i fredags. Och jag tycker det är sååå mycket skönare när hon somnar öra sig själv. Myser gör vi hela dagarna. 

Igår va gammelmormor och gammelmorfar gärna och passade Leia när jag handlade, sen hjälpte de mig att göra fyra smörgåstårtor. Har två kvar att göra idag. 

Jag och Alle dekorerade lokalen igår och tittade hur det såg ut med tallrikar, bestick och glas. Så.. Idag blir det att köpa plast och sätta på plats. Små detaljer kvar.. :)

Utav mina 27kg som jag gick upp från inskrivningsvikt har jag nu endast 4kg kvar!! Sen har jag ju ca 8 -9 kg till trivselvikt. Men ååh så skönt!!
Det är sjukt att man kan känna sig smal fast att jag har 4 kg kvar tills inskrivningsvikt. Hade det varit utan graviditeten så hade det ju varit min max vikt och hade säkert känt mig svintjock..  Som hjärnan kan ställa till det. 

Nä.. Nu måste jag fixa inför babysim och promenad innan Alle går på babysim med Leia, så ska jag simma samtidigt i den vanliga bassängen. 

Trevlig helg

åh, vilken huvudvärk!

Känner typ att ge mig godis och tyck synd om mig! Har fått mer ont i huvudet under kvällen. Jätteskönt att bädda ner huvudet i filten och täcka båda öronen.. Borde egentligen duscha. 
Alla dessa måsten.. Tror det är därför jag har ont.
var är min energi?

I lördags va det ett år sedan vi plussade på min lilla kissesticka. Då vårt liv skulle förändras <3 till något underbart. Och kärleken till lillfnöppis går inte att förklara, bara känna och uppleva. 

Hon är så fin, jag vet inte vem hon är lik?!

Denna vecka är fullbokad med förberedelser inför dopet. Vi ska köra på ett lila tema.
Lila löpare, lila kläder, lila tårta, lila dekorationer. Kommer bli himla mysigt! :) 
Är i princip maten som ska fixas bara, och 7 ljuslyktor som ska göras med glasburk och pinnar runt om. Allt annat är förberett.
Men känns stressigt ändå.. Och jag som ligger på latsidan med huvudvärk. Tvi och blä! 

Nä Natha, du får ta dig i kragen och rycka upp dig nu. Funderar på att köpa någon energidryck.. Har för mig att det inte är bra att dricka när man ammar. Men skiter i det faktiskt. 
JAG SKA HA!
RSS 2.0