Godmorgon underbara soliga fredag.

06.15 ringde klockan. Upp och hoppa, dags för att kickstarta dagen med morgonspinning. :) 
Alltid lika skönt när det är gjort. Och efteråt belönar jagmig med en liten lyxigare go frulle. Tänkte att jag skulle göra The istället för oboy.. Varför ska jag trycka imig ännumera socker än vad jag gör? Klapp på axeln kände jag där. Och The är faktiskt gott det med.. Kanske inte lika gott som varm oboy, men det får jag unna mig på helgen! Nu är det slut myglat... Beach 2015, here we Come... ;)

Äter lite efter rekommendationer för gravida med fil och ett ägg om dagen. Allt för lill fnöppis ska växa och må bra i magen. Jag tackar inte nej till detta goda. :)

Såklart måste man ha nyhetsmorgon på samtidigt så man känner sig lite mer vuxen...
Och nyhetsmorgon kan göra en glad!
Massa sol!

Nej.. Det skulle bli ett litet snabbt inlägg nu på morgonen, för en maskin disk ochen maskin tvätt är redan igång. Jag ska ta en dejt med MR sug. Ska se om han kan göra mig lika glad som nyhetsmorgon ;)

Puss och kram, ses på stan!

Torsdag :)

Torsdag och bara en dag kvar att jobba. Sen är det helg igen. Veckorna går kopiöst snabbt, skrämmande snabbt...

Har verkligen bestämt mig för att gå ut på promenad på min rast hädanefter. Vet att jag har sagt det innan.. Men nu är det fan allvar.... Jag menar.. Varför sitta och häcka 30 min när man kan ut och röra på sig och må bättre?? 

Idag har varit en bra dag me mysmorgon, jobb, härlig promenad på rasten.. Sen va vi ute typ hela eftermiddagen med barnen. Sen blev det en spontantripp hem till Sara.  Vi skulle egentligen gått på promenad... Men jag har för första gpngen käntmig lite trött i höfterna. Inte ont, utan trött. Så vi datt bara i soffan och diskuterade livet. :) 

Dagens jag, med dagens bula. 
Tycker atthon varit alldeles ör lugn de senaste dagarna.. Eller så är det jag som stressat mer och inte hunnit sitta ner och ta de lugn och känna efter henne.. 

Imorgon blir det spinning på morgonen, sen håla till kl 12. Jobba 12-17, sen köra mamma och pappa. Pappsen fyller år imorgon <3Härliga sol!

Man får en helt annan energi så fort solen är framme. Och jag passade på att röra på fläsket på min rast. 
Måste verkligen skärpa mig med mina promenader. Men min vinterjacka börjar bli lite för tajt.. Så vill ha varmare väder och lättare kläder. Och rasten är ett ypperligt tillfälle att röra på sig, få frisk luft och ladda med ny energi. Jag måste ju passa på medan jag kan. Man vet aldrig om det tar slut..... Förhoppningsvis inte. 20 lätta veckor har passerat.. 20 kvar..

Blev även ett benpass på gymmet idag :) 
Sen hem och ha en franskund. 


Fick en jättesöt haklapp av kollegan i måndes. 

Har även varit hos Lina på You och fått byggt nya naglar. :) 
Tycker de är finare i verkligheten. Hehe

Halva arbetsveckan har gått. Två dagar kvar. På lördag är vi ett gäng kompisar som ska till Sherlocked room och tävla, sen dka vi ut på tusen2 och äta lite tillsammans. Ska bli kul!  :)

onödig fakta....

... som jag hörde precis. 
1/4 av jorden saknar el. 
Vad skulle vi gjort utan el???


välkommen vecka 21! <3

Har äntligen börjat känna lite. Precis under naveln och lite snett ner till höger rör hon sig. Underbar känsla. Än är det lite..men mer än inget. Längtar till det är mer tydligt och att Alle också ska kunna känna.

Mina bröst läcker ijte. De är mest torra och kliar runt om. Drygt faktiskt. Får ta och köpa någon olja. Har inte några känningar i bäckenet alls.. Inte i ryggen heller..inga sura uppsötningar heller. :) Så allt flyter på som smort för mig. Skönt!!

141 dagar gjorda, 139 dagar kvar... Sinnes....

bildbomb från helgen

Lördagen bjöd påmorgon tränikg och kalas. 
Vi hade kvällen innan gjort hemmagjorda smörgåstårtor, räkos och skinka.

Sen kom folket. :)
Alle och hans syster Cassandra
Syster, Alle, Pappa, Sebbe och svägerska

Alles mamma Titti var också på besök. 


Idag söndag haee jag först franskund, sen kom Johan och Thilde på besök.
Thilde tyckte mer om Alles tumme än sin burkmat.
Vi var ju tvungna att testa solbrillorna vi köpte ;)
Thilde passade även på att flasha sina pengar.... Haha

Sen va det fags för mig att stick ut till landet,Löberöd för tw party. 
Martina är så flitig och säler tuppaware saker. Så passade hon på att laga mat samtidigt för att visa hur de fungerar. Smidiga saker vill jag lova!!!

Silikonformar med omelette, paj, bröd, salladsslål som man kan ta bort vatten från grönsakerna.
Jääättegott!!!


(ursäkta denna bild, försök se bortom den och sluta inte läsa.... Var tvungen att ta en bild på henne och så ville hon vara med på bloggen... Kommer inte att hända igen)

Sen bjögs det på amerikansliknande våfflor. Även dessa gjorda i silikonform.
Den fina värden och talaren som vispar grädde i tw maskin. Svinsmidig. Går snabbt och lätt. Jag ska köpa en sån nösta gång
Molly fick också smaka. Mums
Ja.. Ni ser vem som tvunget ska trycla in sitt nylle och vara me på bild. En groupie!!!! ;)


Ett liv i röreöse!!

Äntligen är jag säker på vad jag känner. Äntligen börjar jag känna något!
Började ana säkra rörelser i onsdags kväll. 
Men idag var det liksom ännu mer på riktigt, vid flera tillfällen. 
Mest nu på kvällen när jag hade en lugn stund i soffan för mig själv.bump bump bump.. Dova puffar innuti min mage. Härliga dova puffar som är obeskrivliga, mjuka, överraskande, ljuvliga... Listan på känseln kan göras lång. Det känns bra och jag vill kännamer. Tydligare, oftare.. Men framförallt vill jag att Alle ska kunna känna. Jag är helt oförberedd och vet ju aldrig när jag ska kunna känna nästa gång.

Idag har exakt halva tiden gått och halva är kvar. V.21  imorgon..


Tacksam!

Jag är tacksam för allt jag har runt omkring mig. Jag är glad och tillfreds med det liv jag lever idag. Jag vill inte ha något ogjort. 

Jag känner mig faktiskt glad över att jag är 25år och väntar barn. Ganska skönt att ha några runt omkring en som har erfarenhet och hunnit vara före. För jag tar in allt jag hör från alla omkring en. Tex att man verkligen ser till att komma igång med amningen innan man åker från sjukhuset, jag får inte ha maxpuls när jag tränar, olika krämer att smörja in sig med. 
Dock är det något som jag saknar... och det är mer information om träning under graviditeten. Jag kör på som vanligt tills det inte känns bra. Men allt känns bra hitintills. Men jag har ändå lite i baktanke när jag en dag inte fick vara med på ux crossen en dag för att jag bar gravid. Nä.... men tänkbar det finns annat som jag gör fel? Tränar allt utom magen! 
Så, har någon tips på böcker,  tidningar eller annan sida med bra övningar under graviditeten så bara säg till! :) 

Igår blev de morgonspinning sen ett till biceps/rygg pass på kvällen. 
I morse va de 40 min cardio på schemat :) 

På spinnakern igår träffade jag en gammal klasskamrat som har barn. Väldigt trevlig pratstund. :) 

Nä.. nu är jag färdigbajsad!
Får väl tvätta händerna och dekorera smörgåstårtorna inför dagens kalas för Alle :) 
En med räkor, en med skinka :)

blogg torka..

Hejhej hallå! 
Hoppas att allt är bra med er där ute. Förlåt för att jag inte skrivit så mycket på senaste. Dels vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Vad vill ni veta? Är rädd för att tjata ut er om min gravidiet. Men visst.., en stor del till varför jag skriver! Men nu fick jag faktiskt en efterfrågan, och då måste jag ju leverera!! Kul :)

Det börjar väl hända lite nu kan jag erkänna.. 
I måndes kunde jag ikte hålla tårarna tillbaka över en skitdag och små saker som bara eskalerade. Ingenting blev som jag ville. Och jag hade ingen bra födelsedagspresent till Alle... Vi letade febrilt efter en cykel. Hade en på g.. Men tanten svarade inte. Så det var bara en massa klödd. Som tur är har jah min pappa som hjälper mig i nöd! Han är bäst och köpte en cykel samma dag och ställde den hemma hos oss när vi var iväg och tränade.

Jag har börjat ana små rörelser av lillfnöppis. Men först ikväll har jag varit riktigt säker!! Låg på sidan i soffan med vänster sida ner och höger upp. Snett höger ner om naveln känner jag något buffande vid några tillfällen. Jar handen där och tycker mig känna något på utsidan med. Men sen om det är inbillning för att jag känner något från insidan att det också känns på utsidan vet jag inte. Sa till Alle att känna.. Men han höll handen helt fel tyvärr. Och vi låg konstigt i soffan så han hade svårt att hålla handen på rätt ställe. Längtar till det blir mer tydligt! 

En liten bild kanske... En rätt orättvis och ful bild enligt mig... Men jaja.. Bjuder på den ändå! 

Sen till något annat roligt. Martina harbörjat sälja tuppaware saker. Och jag fick min leverans idag! Det blev perfekr. Köpte matlådor till Alles mackor och fina vattenflaskor! Matlådorna var en ren gisssning men blev perfekta!! 

Jag själv ska ha ett tw party lördagen 28/3. Alla som vill är välkomna för att se vårens kollektion! :)

Godnatt 

Alla <3 dag!

Vår alla hjärtans dag var full an överraskningar från min och Fias sida. 
Vi bestämde oss för att ta kommando övet dagen och hade sen någpn vecka tillbaka planerat in lite aktiviteter. Och det här med överraskningar ska ni veta är jobbigt! Speciellt när man har en frågvis man som vägrar vara tyst och bara följa strömmen. Så vissa tillfällen på dagen blev väldigt impulsrikt, stressigt och nervöst. Men överlag var den uppskattas, rolig och mysig.

Det började redan på fredagwn då jag på dagen skickar till Alle om att jag hittat en barnvagn i bjärred som jag vill ha. Att jag skrivit med kvinnan om att vi ska komma och kolla på den som på lördag förmiddag kl10.
Redan då börjar alla tusen frågor. "vad är det för en vagn? Vad är det för speciellt med den? Vad kostar den? Om jag kan skicka annonsen?" 

Lördagsmorgon:
Vi går upp, gör vid oss och går en promenad. Första frågan och probelemet är frukost... Har vi någon frukost hemma. Vi har inget gott hemma men jag får dra första lögnen av all tusen under dagen som jag inte är beredd på, ja vi har frukost hemma. Sen blir det brottom när vi kommer hem för jag har missbedömt tiden och jag vet att Fia väntar med frukost..  Hon har redan skickat ett skynda sms... 
Kom på nu att första dilemmat var att Alle ville boka tid för att klippa sig.... Och blev sur på mig för att han inte kunde boka sin jävla klipptid. Bara för att jah ville kolla barnvagn sen gå på hm på centersyd och handla mamma byxor..

Väl i bilen på väg till bjärred så kommerAlle på att vi kan ju ringa Danne och Fia. Jag föreslår att han kan ringa efter vi kollat på barnvagn. Men nä.. Han hann ringa för det var en bit kvar. Anär han ringer så menar jag på att vi behöver ju gpsen... Vi kan ju tamin mobil... Som tur var så svarade inte Danne just då. Vi slår in granngatans adress och det tyckte alle var ganska häftigt. Nör vi nörmar oss gatan säger Alle till mig att svänga, jag spelar dum och frågar här? Sen säger jag attvi kan ställa oss på Dnne och Fias parkering. Sen kan jag inte hålla mig och börjar le. Så säger jag sanningen, att vi inte ska kolla på barnvagn, att vi ska äta frukost med våra vänner. 


Killarna börjarfråga vad vi ska göra nu? Jag och Fia skriver lite hemliga sms, och svarar att vi vet inte, vi kan väl gå ut på en promenad? Klockan nörmar sig lämningsdags, vi ska kidnappa killarna och ta dem till utmaningarnas hus. De vet inget. Så när vi börjr ta på oss och vill ut och gå är de inte lika pepp.. Då tar jag upp Alles soft airgun som jag gömt i min väska, skriker och hotar dem att ta på sig, till och med avfyrar ett skott.. Hahhhahahaha då fick de allt fart. Äl ute i bilen får de ta på sig var sin ögonbindel så de inte ser vart vi åker. 

Väl framme mår killarna lite illa av alla svängar och inbromsningar påstår det. 
Vi hade jättekul och trevligt. På kvällen skulle jag och Alle ut och äta baravi, trodde han. Men då börjar de fråga om vi inte kan äta tillsammans, om jag kan ringa till restaurangen och fråga om det går att lägga till två till. Sagt och gjort går jag iväg och fejkar ett samtal där de säger att det är okej. 
Vi kör och fikar på kanelbullar till lite båtutsikt. Kallt men mysigt.

Lämnade av Danne och Fia körde hem för att fixa oss. Vi visste intehur vi skulle lura dem  riktigt nu...  Och alle undrade vargör vi skuöle hem om..  Jag fick städat lite och gjort vid osd. Sen kom Danne och Fia med Boss som skulle vara här under tiden vi var på restaurang,  trodde dem. Killarna trodde vi skulle mötas i Malmö.. Så det blev lite lögner där mellan med...
Vi går mot bilen, och eftersom att jag stressat så "glömmer jag min mobil hemma", vänder och springer tillbaka. Börjar tända ljus sen hör jag ett par fotsteg. Så kom Fia tillbaka. Hon drog sammalögn... Hahaha 
Vi stressar och gör det mysigt med levande ljus och dukar, sen får vi vänta en bra stund på killarna som driver lite med oss innan de kom. Tillslut kom de och vi förklarar att det blir tre rätters hemma, mello och godismys. 

Lika glada var de, för hela dagen blev de överraskade och det var den bästa dagen enligt dem. De ville inte att dagen skulle ta slut jochville alltid bli överraskade.
Ja, vem vill inte det? 

Over and out!

Välkommen vecka 20! <3

Halvvägs in, halvvägs ut. Är det nu man ska börja räkna ner? Haha
Tiden har gått sjukt snabbt och allt har varit topprn hittills! :)
Sinnes.. Nu känner barnet igen min röst... Kanske Dags att vara tyst och inte skrämma lillan? Haha

Jag har börjat ana några rörelser som jag aldrig känt av tidigare. Men tycker fortfatandr att det är svårt att veta. Barnet eller tarmar? Jag är rädd att inbilla mig att det är lillfnöppis.. Men så var det luft hela tiden. Det är inte ofta.. Men det liksom kan kännas som att nedre delen av magen ploppar till. Sen inget mer. Har som sagt livmodern i framvägg, svårare att känna då säger dem. Plus att jag är förstföderska. Det som är så spännande är den induviduella biten från och med nu. Mina och Alles gener tar vid och formar ett framtida liv. 
Undrar vad hon får av mig och vad hon får an Alle.. 


Fredag 13e.

SKROCK FREDAG..men vem bryr sig? Eller ni är extra försiktiga?

Dagen började med jobb. :)
Slutsde tidigt så jag stack och handlade till kanelbullebakning med lillasyster och middag imorgon kväll med Danne och Fia. Alle och Danne vet inte om våra planer.. Så jag har lurat Alle att jag har bokat tid för att åka och titta på en vagn i bjärred. Men i själva verket ska i till Danne och Fia och äta mys frukost sen, sen åka till utmaningarnas hus :)

Därefter mumsar vi i oss lite bakade kanelbullar och god dricka. 

Vi lämnar dem för att hitta på lite eget. Vi kanske tränar..  de kanske myser till det. 
Sen har jag sagt att jag och Alle ska äta på restaurang i Malmö kl 19. Men Danne och Fia kommer då hem till oss istället. Så sla vi laga tre rätters och se på mello :)

Jag hippas att planen går i verket. Alle verkar nog lite skeptisk till barnvagnsköpet.. Han hade många frågor om vilken det var, vad den kostade, om jag kunde skicka anonnsen.. Haha så fick ljuga lite extra mycket för honom idag. 

Ikväll har jag och lillasyster Linnéa bakat kanelbullar. :)
Magen va lite i vägen.  Så den blev också smutsig. Haha
Den putar lite. Halva tiden har gått på söndag! 

Trevlig helg <3

Torsdaaag..

.. Och imorgon är det fredag. :)
Idag skulle jag haft två kunder. Men båda avbokade pga sjukdom.
Får se om Marrelito hinnerförbi för litte tuppaware överlämning. :)

Sen till mitt problem. Fransarna.... Hur ska jag göra med dem nu när jag väntar smått?
Är det lönt att dra in nya kunder? Hur länge kommer jag okra? Hur länge kommer jag kunna? Ska jag då ha det inne i babyrummet? Usch.. Tycker inte om när jag inte vet och kan planera.  

Nu har allt efter ultraljuder lagt sig och jag är vanliga jag igen. Jag kommer alltid att vara jag.. Det jag menar är att jag flög på rosa moln och var i en bebisbula. Nu känner jag som sagt inget än och vardagen flyter på utan någon större längtan efter något särskilt. Det är fortfarande lite overkligt då jag mår precis som vanligt och inte har några tecken på att det skulle ligga en bebis där inne. 
Jag är inte så stor om man kollar på andra. Så även det är väl en anledning till att jag känner mig som bara Nathalie. Jag är gravid!

Iiiiiih! Det är sant, det är på riktigt!!

Jag visste att detvar på riktigt innan med. Men nu kan man pusta ut. Nu har vi fått se lillfnöppis.
Det var det häftigaste jag varit med om!! Där inne växer en flicka, mammas flicka.
Och hon rörde sig hela tiden med sina armar och ben. Vi såg henne även framifrån, och rätt som det var så öppnadehon munnen och stängde igen. Hon viftade med händerna precis som att hon vinkade.. Och alle vinkade tillbaka. Asså.... Detta hade jag kunnat göra vaaaarje dag. För gud vilken häftig upplevelse!!!! 
Allt såg bra ut! Blev flyttad någon dag bara från 9/7 till 11/7. 
Livmodern ligger i framvägg vilket förklarar att jag inte har känt något, kan dröja ett tag till. 


Bilden där uppe är från idag, bilden där nere är 8+0. 

En man gör en man sa Alle, en kvinna gör en kvinna säger jag. Då betyder det att Alle inte är en man.. Och jag är en riktig kvinna! 

Tösen är en envis sak. Hon ville först intee vända sig så barnmorskan kunde inte ta någon bild. Jag fick gå ut i väntrummet, skaka på rumpan och vänta lite. Sen fick vi gå in igen, dååå hade hon vänt sig lite grand. 

Efter ultraljudet åkte vi till Nova lund. Första plagget ska inhandlas, detta ska firas!
Jag köpte en klänning, Alle köpte ett par solbrillor.
 
dagen med stort D är här!

Alle säger att "En man gör en man"
Då svarar jag att "en kvinna gör en kvinna"

Ultraljud idag. 6 1/2 timmar kvar! Men vem räknar? 

Ny vecka. nya möjligheter!

Idag kom solen med lyckorus och energi. Jag hade spring i kroppen och kunde inte sitta stilla. 
Fick bli 30 minuters promenad på rasten sen när jag kom hem tog jag Dino på en timmed promenad. 
Lovely! 

I morse när jag tog disken kom min kollega och sa att det inte är långt kvar nu. 
Nej.. 21 timmar kvar. Herregud, nu längtar man verkligen!!!nu är det nära. 
Spännande med de som gissar på könet. Kollegan avslutar vår konversation med "It's a girl".
Och säger bestämt att hon aldrig har fel. Jaja.. Vi får se! 
Imorgon blir första plagget köpt! Sen lär det bara gå utför. Haha


Det bli tyvärr dåligt med bilder i bloggen då den bestämt sig för att klödda med mig. Bloggar jag från telefonen så vill den inte ladda upp bilder. Det betyder att jag måste skicka bilderna till mig själv via chatten på Faceboo och uppdatera via paddan. Och detta tangentbord är såå drygt. Men ska göra vad jag kan. För vad är en blogg utan bilder och bara text? 
Svintråkig!

Söndag kväll..

.. och helgen är över. 
Helgen har som vanligt gått fort.  
Har hunnit med en massa träning. Skönt! 

Fredag - morgon spinning
Lördag - 1h cardio
Söndag - morgon cardio 40 min, 45 min promenad i det fina vädret och gymmet nu ikväll. Rygg/Biceps 

I fredes åkte jag hem till Erica och mös lite. Hon ska ha barn typ samtidigt som mig. Några dagar mellan bara. Jätteroligt att ha någon att prata med som är lika långt gången, men ändå har vi olika graviditeter. Och så tänker man olika! Men alltid skönt att ventilera!

Lördes gjorde jag nytt set fransar på dagen, sen såg vi mello hos mamma & pappa. Tyckte faktiskt om Mollys låt! Konstigt att den inte gick vidare! 

Idag har varit en tvätt och städ fixar dag blandat med en massa motion! :) 

Måste säga att det är så himla skönt att ha någon att träna med. En som pushar och inte mesar. En som vill träna varierat :)

Ha en fortsatt bra kväll, och en ännu bättre ny vecka. 

En sak i hjärnan..

Nu finns det bara en sak i min hjärna. 
Pojke eller flicka? 
Måndag, tisdag... två enstaka dagar kvar tills vi får se lilla fnöppis igen. Fast denna gången är det inte en böna man ser. Utan ett barn. Konturer som visar vårt mirakel. Men... den stora frågan är om det är en pojke eller flicka? Kommer vi flyttas fram eller bak? 
Har inte tänkt på det lika mycket innan som nu när det är nära. Vad man än gör så går tiden långsamt när man längtar mycket efter något. Ungefär som att vänta på att få se skattebeskedet. Älskar skattebeskedet. 
För vem älskar inte positiva nyheter?? ;) 

Det hade varit roligt om ni kommenterade inlägget med vilket kön ni tror att vår bebis har. Sen återstår det att se! 


välkommen vecka 19! <3


Hur mycket kan hända över en natt?

Poff sa det.. Så var magen betydligt mer spänd och brösten ömmar lite igen. 
Just den där spänningskänslan i magen har jag bara haft när jag ligger rak lång på rygg. 
Men i morse var det betydligt mer och har även känt av det när jag står upp eller rör mig.

(skrivit i måndes) 

Hur länge klarar jag av att hålla det hemligt? Har inte känt ett behov av att berätta för alla än.. Men nu börjar det klia i fingrarna. Tror det beror på att det rndast är En vecka kvar till ultraljud. En vecka.. Nyss var det tre och en halv vecka sen. Jag är en perspn som tycker om att berätta saker officiellt.  Och speciellt något sånt här stort. Galet roligt lixom! Sjukling. .

Men fy vad tråkigt... helgen blev inte alls som planerad. I fredes när jag tagit semester så simmade jag och Sara. Sen gick det nästan bara utför.. förkylningen blev värre.. 
Det sved i ögonen, ont i halsen och snoret rann.
Natten till lördag var mest pest och pina! Sov allt som allt fem, max sex timmar. Vakna hela tiden... 
Lördagen spenderades liggande i soffan. Sov mer eller mindre.. sen vid halv fem var slappadet slut och man fick göra vid sig. För Kina buffé och Eslövsrevyn stod som planerat! 

Kina buffén var såå god som vanligt och vi blev riktigt mätta! 
Sen skulle vi prova något nytt. Eslövsrevyn. Och jag kan meddela att det måste ju upplevas. Var mycket uppskattat av oss alla! Skratta med jämna mellanrum och bara njöt. Är sugen att gå nästa år igen! :) så det är faktiskt något att rekommendera om man har idé torka på något trevligt att göra. 320kr för en biljett. Varade i ca 2 timmar med en paus på 20 min i mitten. 

Idag har varit en lugn dag. Inte fullt lika trött.. men det kliar fortfarande en del i näsan och jag tömmer den på snor varje minut. Dock har har inte behövt nässpray på dagen. Så det går frammåt. :)

/Nathalie 

RSS 2.0